Friday, November 11, 2011

Aidiladha.



























Raya di kelantan. Malas nak cerita banyak, time sembelih lembu sebak tu ada lah. Dan ini kali pertama cucu perempuan tiga org yg belum kawen basuh perut lembu, dan juga kitaorg tgk live macam mana nak basuh perut lembu dan najis dia dlm perut. Kalau ada masa sy post video haha.

Oh kawan-kawan macam mana result? Saya Alhamdulillah, hari tu yang paling susah Finance. Susah gilaaa sampai nak give up. Tak boleh jawab kot!!!!! Tapi bila result keluar.....

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Alhamdulillah. hee syukur sgt. Pointer naik dan Finace tu pun lulus! Ya Allah syukur sangat! :)
So next sem, dah final year. Last sem dah. Sem 6. Waaa!!! Senior weh! haha ok lah terima kasih mama, baba dan semua yg mendoakan saya. Terima kasih juga pd kawan2 (Ijat, Burn, Anim, Maria and kims sistas! dan yg lain2) yg selalu membantu. Tak jemu-jemu. hee. Saya ni lmbt sikit :P Congratulation kepada yg DL dan semua lah. Ni ucapan AIM ke hapa hah?

Orite see you guys! Rinduu! ;)

3 comments:

kuna bella said...

wow ngambar pakai jubah tu cantik! anggun!

dobot said...

DL yee? :)

Journalist said...

Bella thanks!! :))

Dobot, Tak lah, kita tak terrer mcm org tuu :D Pointer naik je. Alhamdulillah :))