Saturday, June 29, 2013

Please

Ya Allah tolong lah, nak maintain lagi dapat good result, good grades! Nak dean list lagi..
Tapi tadi jawap paper merchandise macam tak confident je. Dah la salah jawab sebab cuai! Dia mintak dalam cost, pergi bagi dalam selling price! Arghh dem it! Nak menangis aku bila keluar keluar, jawapan tak sama dengan member! Eeeiii stress la dah la soalan 25 markah! :'((

Ya Allah permudahkan lah paper2 yang seterusnya. Permudahkan lah aku menjawapnya. Amin.
All the best guys! 3 more to go! -.-

Wednesday, June 26, 2013

Mimpi

Rasa macam mimpi lagi. Masa cepat betul berlalu. Wake up Liyana, wake up!
Stress jugak la kalau subject senang pun macam tak boleh nk score. #finalexam

Thursday, June 20, 2013

Emosi tak stabil

Stress. Next week start final exam. :l

 Ya Allah permudahkan lah urusan ku, kuatkan lah ingatan ku, mudahkan lah ku menjawab soalan, berikan lah aku menjawab dengan jawapan yang betul, mudahkan lah ku utk menghafal, dan berilah peringatan jika terlupa, serta kesihatan yang baik. Amin.

Sunday, June 16, 2013

TIba-tiba terjumpa



"Kalau kita sukakan seseorang, jangan beritahu si dia. Nanti Allah kurangkan rasa cinta padanya. Tapi luahkan pada Allah, beritahulah Allah. Allah maha tahu jodoh kita siapa. Jikalau Allah berkehendak, gunung pun boleh hancur lebur, kalau pun gunung boleh hancur lebur, bagaimana tidak dengan hati manusia yang lembut dan rapuh?"

(dari mana entah source dia, lupa. Terjumpa balik. )