Sunday, March 25, 2012

UNO Stack!



Thank you girls for spending your time to play this!

Monday, March 19, 2012

Sizzling with Girlfriends!



Bukan senang nk kumpul semua ada :) *after entrepreneurship final exam*

Lambat lagi.

Sunday, March 18, 2012

Happy birthday both of you!

Since my little brother born on the same day with my cousin. So I wanna wish both of you HAPPY BIRTHDAY!!!!! Weee !!! ;)



To Adik aka Justin Bieber (dia suka mamat tu)
All the best for UPSR and semoga sihat dan murah rezeki selalu. Walaupun nakal tapi i will always love you poreber :P Muah Muah sorry tak dapat balik sbb exam! -.- InsyaAllah ada rezeki nnt belikan hadiah ye :B




To Shereen
Happy 21st Birthday! Wee 21 dah wei! and all the best in life! oh congratulation dah sambung degree level! Soon saya pule! InsyaAllah! :D

Wednesday, March 14, 2012

3 more left



Alhamdulillah ent tadi dah lepas, tinggal lagi 3 kertas untuk dijawab :) and for the first time keluar awal kot! I mean keluar before masa menjawab tamat. Tak pernah di buat sebelum ni haha. Balik dari final makan makan with kims! Kalau tak plan, mesti semua dapat kumpul hehe kalau plan tak jadi pulak. Nice catching up with you guys!

Next paper Research and Methodology pehh ni killer skit :P then Selling last International Business, quite tough :P So all the best lah kepada semua dan diri saya, lastly tak sabar nk balik and habis paper!!!!! Graddddd yeay! :D

Saturday, March 10, 2012

Pasar Segamat! :B






























Sabtu lepas akhirnya dapat jugak pegi pasar malam Segamat! Thanks Ijat, Teha and Pika teman saya! :D Seronok keluar hari tu! Pasal radio tercabut kelakar boleh tak! hahahha only 3 of them know the story hahhaa.

Tapi dalam seronok dilema nak balik kelantan ke tak, sebab tok wan sakit tenat. :( Semoga Allah beri kekutan, kesihatan dan panjang kan umur tokwan. Amin. Rinduuuu.... :(

* All the best guys for FINAL!!!! Do our best yeah!

Monday, March 5, 2012

Just a Quote

"I knew I would find true love. It was just a question of where... and when." -'Til There Was You (1997)

Sam

Hello March!

We Found Love


Nak macam yg bunyi drum tuuuu!!!!! and oh kalau lah saya pandai main keyboard mcm tu! Ohh dunia! i lebiu Sam! Eceh :P


Thursday, March 1, 2012

Selling Talk























Selling Talk: Successful Salesperson in 21st Century!!

DK1 UiTM Segamat. Bankging and Business Student :)
(Photo copy from Didie)