Friday, October 28, 2011

Peluh














Last week. Baru lah best dapat keluar kan peluh. Badminton court di Semambu!

Diyana's Big Day!




Hug hug

Darling are you okay? hehe

Pretty

Childhood friends

Close friend! love you!


Gegadis bujang bersama pengantin. :)

Lega




Kawan dari sekolah rendah sampai sekolah menengah. Selalu keluar rehat sama, duduk sebelah sebelah (form 4&5 tak sama kelas) Main netball sama-sama, menang sama-sama. Nangis sama-sama. Masuk contest pizza pastu pg makan pizza sama-sama, main bowling dan semualah. Now she belongs to someone who loves her till the end, may Allah bless both of you :) Congratulation Diyana! :)


Sunday, October 23, 2011

Baba's Birthday!

video

Video, enjoy! hehe selamat hari lahir baba. Lambat buat video. (Saja-saja je)

Wednesday, October 12, 2011

Soccer Kids










Soccer kids at Padang Kemunting! Adik tak dapat terpilih tapi dapat peangalaman ok lah tu. Main untuk sekolah lagi best! Ramai yg tak dapat, ye lah 2 team masuk dua dua tak dapat. Haih.. Tapi ok lah tu! :D

Monday, October 10, 2011

Mama birthday 4th September 2011

video

Surprise birthday ! Thanks everyone. Tahun ni 2 kali mama sambut birthday, at mum side and dad side :D woaahhh!

Test 1 2 3

Sunday, October 9, 2011

Hafiz sister's wedding!




Hafiz, her husband, Kak Liyana and me Liyana :D








Congratulation kak Liyana! Thanks for the invitation. Makanan sedap, pengantin pun cantik! Serius pelamin and baju lawaaa! Hafiz my schoolmate and her sister my senior at UiTM. Tapi dah habis :) Dia baik. Semoga berkekalan hingga ke anak cucu dan bahagia selalu :)

Wednesday, October 5, 2011

Happy Birthday Baba!




















Thanks Baba picked me up at Segar Amat. Sampai kuantan terus ke Johnny, mama and the boys dah tunggu sana. Nak surprise but tak jadi. Abg kat Johnny tu la org dah kata bawak kek, ni pegi angkut dgn kotak kotak sekali! Cis! Apa daa! Anyway Happy 47th birthday Baba! Semoga baba sihat dan bahagia selalu amin.