Monday, May 31, 2010

Haha

"Its your birthday tell me what you wanna do?"

"Its my birthday I really wanna get with you!"





Malam ni ! Jangan lupa temu janji anda, Gossip Girl year 3! Yiihah!
10.30pm only on 8tv. haha ada gaya tak! ;))

Sunday, May 30, 2010

So sweet! thank you Amoi!




Pick your 10 most deserving receipients and describe them.



http://missarynahamzah.blogspot.com/ Ini blog kawan saya, nama dia Amoi! Rajin-rajin lah pergi ke sana yea.

Hit me baby one more time

[Beginning]
Oh baby baby
Oh baby baby

[Verse 1]
Oh baby baby
How was I supposed to know
That something wasn't right here
Oh baby baby
I shouldn't have let you go
And now you're out of sight yeah
Show me how you want it to be
Tell me baby cause I need to know now oh because

[Chorus]
My loneliness is killing me
(And I)
I must confess I still believe
When I'm not with you I lose my mind
Give me a sign
Hit me baby one more time

[Verse 2]
Oh baby baby
The reason I breathe is you
Boy you got me blinded
Oh pretty baby
There's nothing that I wouldn't do
It's not the way I planned it
Show me how you want it to be
Tell me baby cause I need to know now oh because

[Chorus]
My loneliness is killing me
I must confess I still believe
When I'm not with you I lose my mind
Give me a sign
Hit me baby one more time

[Half Of Verse 1]
Oh baby baby how was I supposed to know
Oh pretty baby I shouldn't have let you go

[Chorus To A Different Tune]
I must confess that my loneliness is killing me now
Don't you know I still believe
That you will be here
And give me a sign
Hit me baby one more time

[Chorus]
My loneliness is killing me
I must confess I still believe
When I'm not with you I lose my mind
Give me a sign
Hit me baby one more time

Saturday, May 29, 2010

Gee



best plak tengok, mmg video ni dah lama. Tapi kan asal artis perempuan korean muka mesti nak cute cute je haha.

Quote

"Plain women are always jealous of their husbands. Beautiful women never are. They are always so occupied with being jealous of other women's husbands."
-Oscar Wilde

Bila bosan saya main ini!




Join me! http://www.polyvore.com/Journalist ;)

Sudah lama tidak ber-webcam dan chatting kat ym









Mula mula chat ngan maria, tak lama kemudia dengan lina then dengan mirul lepas tu dengan semua orang. Seronok! heheh nanti chat lagi ok!! :))

Thursday, May 27, 2010

Daybreakers!

We have a cure. We can change you back. It's not too late. Best!!!

Cerita ni best, biar pun saya lambat tengok tapi saya sangat berpuas hati, hero dia pun boleh lah tahan handsomenya. Kadang kadang saya teringin nak jadi vampire. Tapi vampire baik lah. Hahah berangan lah ko Liyana oi! Bila tengok cerita cepat betul terpengaruh. Contohnya cerita twilight haha. Cerita yang seluruh bandar banjir pastu kena lari lari selamat kan diri oh dan cerita macam ada zombie kalau kena darah dia kita akan jadi macam dia juga, so kena lari lari lagi pastu ada polis selamatkan, kalau tak dia tembak. haha memang terpengaruh dah ko ni! hahha tapi best la, memang lah tu semua rekaan semata-mata. Cuma kadang-kadnag tu nak adventure sikit. Tapi alhamdulillah dan sangat bersyukur, Malaysia aman dan damai. Harmoni lagi bahagia. Alhamdilillah.. ;)


Eh baba ni tadi dah sebatang, sekarang lagi sebatang. tak berhenti-henti.*

Wednesday, May 26, 2010

Which team are you in FIFA world cup 2010?



"I'm a big fan of PORTUGAL!"
pssttt I love him too haha my CR la !!!

None

New korean crush!





Ini semua gara gara terpengaruh roomate! Anyway I want him bhahha gilo! Dia best lah, itu yang boleh saya kata kan. Cheh macam pernah jumpa cakap macam kenal lah sangat hehe :))
Err can I have him too? mereng* semua aku nak! Tamak!



From Wikipedia:

Lee Min Ho (Hanguk: 이민호, born June 22, 1987) is a South Korean actor who is best known for his leading role as the leader of F4, Gu Jun Pyo, in the South Korean adaptation of the popular manga series, Hana Yori Dango, titled Boys Over Flowers, in 2009. He started his career in 2006 since then has been cast in various TV shows, short dramas and minor movie roles.

Tuesday, May 25, 2010

Because I'm Stupid



Best gila! Terrer!!!! Waa I wish I could play like this. Tapi mimpi je la! hahha

To Do!

Esok:

-Sapu sampah
-Basuh baju yg kena celup celup je tak boleh masuk mesin
-Baca buku panduan memandu
-Err tak ingat dah..

The Red Jumpsuit Apparatus



The Red Jumpsuit Apparatus is an American rock band that formed in Middleburg, Florida.

Current Members




Can i have him bhahah! :D

Monday, May 24, 2010

Once upon a time






























Saja saja ;)

Baru belajar ;)



bersama-sama helmi. Love you Gun Jun Pyo!!! Wii hahah :D!!!

Sunday, May 23, 2010

Quote of the day

"People are lonely because they build walls instead of bridges." - Joseph Fort Newton

Belajar



Seronok dapat main lagu boys of the flower, tapi kena main dua orang, sebab kalau sorang tak pro. Hahah wah suka gila!

Still watching

SAya masih menonton cerita korea, boys of the flower. thanks to my roomate again. Crush terbaru Lee Min Ho aka GunJun Pyo. Saya suka dia, ini kali pertama saya tulis post pasal artis korea! bhahha. Oh tujuan saya menulis post malam ini, adalah kerana ditugaskan, haha. Kawan saya bernama cicok. eh silap, akmal hehe dia ni handsome jadi siapa rasa dia single, si akmal ni pun single. hehe puas hati akmal?
Anyway seronok jumpa kawan lama kat facebook! Take care! bye :D
Good night world!

Thursday, May 20, 2010

Kes gula! hhaha

Mama nak cari gula, pergi kedai pertama. Gula ada tak?
Tak ada lah kak. Dah 3 hari gula habis. Tunas manja pun tak ada. Kedai kedua, gula ada tak? Tak ada. Kedai ketiga, masuk kedai.. gila ada tak?
bahahha apa la mama ni. :D Orang kedai tu terkejut. Pastu gula tak de kak. Sampai pening kepala cari gula kata tuan kedai tu. haha mama mama. Go get some rest! :)


run with me please! Oh i love beach!

Hang out




















Meet old friends!! Seronok! Miss you guys a lot!! ;) Watching A Nightmare on Elm Street, cool! Jerit dua kali kot! Sorry people! hehe :) Nanti kita keluar lagi yea! Wii!! :))

Post

1. First Name
2. Favorite Food
3. Hometown
4. Favorite Color
5. Celebrity Crush
6. Favorite Drink
7. Dream Vacation
8. Favorite Dessert
9. What I Want To Be When I Grow Up
10. What I Love Most In The World
11. One Word That Describes Me
12. My LiveJournal Name

Answer:

1. Liyana
2. Bihun Sup maybe
3. Kuantan, Pahang, Malaysia
4. Can I say all colour? Purple maybe. Its change every year.
5. Tyson Ritter hahah
6. Emm plain water
7. Tahiti ;)
8. Anything delicious
9. Executive in a company.
10. Everything!
11. Simple!
12. liyana-travel

;)

Thursday, May 13, 2010

Selamat.

Selamat pergi dan pulang untuk wanyah, pak ngah, cik aa dan kak hana. Jaga diri disana. Doakan kami disini.

AR Family Day





















Di Tuk Tuk Janda Baik! Seronok dapat jumpa dua pupu and anty anty.
Oh btw, saya dah helmi menang tempat ketiga. Haha karaokae sebenarnya, tapi main gitar. So amy main gitar, saya nyanyi. Pehh ketar ketar siot, malu gila! Tuhan je yang tahu. Sebenarnya tak nak tapi mama dah masuk nama, dan org lain duk panggil panggil haih, pergi la jugak. Thanks to Anty Norlin sebab kasi pinjam gitar. Jumpa di Hari Keluarga yang seterusnya insyaAllah. Bye ;)