Tuesday, May 24, 2011

Come on guys! Fun activitiy!

Write the first 10 songs that come up on your ipod or MP3 or your phone (on shuffle).
Lets start!

1. Behind These Hazel Eyes - Kelly Clarkson
2. Never Had A Dream Come True - S CLUB 7
3. Gone - N'sync
4. Scar - Papa Roach
5. Into your arms - The Maine
6. The Climb - Miley Cyrus
7. Perempuanku - Irwanshah (aik???)
8. One Of The Boys -
Katy Perry
9. Bilang Saja - Agnes Monica
10. She's So Lovely - Scouting For Girls



Happy day all! Good Night! :)



Monday, May 23, 2011

Black Stone Beach!


I Love Beach!!!!
Tak payah cakap saya gemok, dah tau. Terima kasih la ya :)

video
Sikit je la sneak peek dia, nak tahu lebih lanjut? Datang la :))
Ni lah view Pantai Batu Hitam! Time ni mendung, Ya Allah cantik sangat :)
Dalam gambar ni tak boleh nak cakap cantik macam mana.

I love this place! I love Kuantan! :)) Petang petang, jalan jalan korang pg pantai, tgk laut, lalu tiap tiap hari tgk pantai. Tenang sangat. Selain Pantai Batu Hitam, Teluk Cempedak juga menjadi tarikan ramai. Cewah! Hehe.

Cuti-cuti semester ni rajin lah update blog, gambar pun belambak. Pegi sini ambil gambo, pegi sana ambil gambo. Bergambo je kerja :) Biasa lah tu :P So kalau korang rasa nk pg Pantai, sila lah ke sini! Best ada nasi ayam, abc. Tu yang famous lah kat sini. Dan ada Burgembira :D
Bawa lah family picnic ke kemah ke seronok! Selamat beriadah! :)









Pengantin Baru



















Okay dah dua orang kawan saya sudah berkahwin! Tahniah Tengku! Terima kasih jemput, yang hari tu punya post, kawan saya Ruby, kawen juga, sekarang dia dah pregnant! Yeay tak lama lagi dapat anak buah. Hehe Diyana pula sudah bertunang, tak lama lagi berlangsung lah tu :)
So happy for you guys! Harap-harap bahagia dan berkekalan hingga ke akhir hayat :)

Sunday, May 22, 2011

Boring? dengar lah ni :)





They so cool!!!!!!!!!!!!!!!!!! Suara sedap :))

Today quote.

One of my great secrets was knowing I had the power to make her smile. -The Red Tent, Anita Diamant

Happy watching! :)



Twitter! Hee Cool!

Doa selamat, anaknya tak lama lagi berkahwin :)























Gambar je.

Friday, May 20, 2011

Thank you Libress!









Tiba-tiba dari atas nampak ada lori abx express lalu depan rumah, tapi dia pg hujung. Dalam hati ckp bukan ke septutnya datang rumah aku. Tiket aku tak dapat dapat lagi ni. Haih. Dia pun bagi salam kat rumah hujung and pot pet pot pet then dia blah, menuju ke arah rumah ku. Then ting tong ting tong! Haa! Gembira dihati kian terasa!

Abg abx: Ni rumah Liyana Zulkifli ke?

Me: Ya saya: D *hehehe* Telajak eh bang?

Abg abx: A'ah, cari no rumah. Tak ada. No lorong pun tak ada. Dah kena kebas eh?

Me: Hahaha *sambil sain :D* Terima Kasih bang!

Abg abx: Sama sama

Masuk rumah excited! Yeah tiket dah sampai!!!!! Thank you Libress!!! weeehaa! :)) Mama jom tgk wayang! :DD

Me















Saya suka mereka yang rupanya yang macam ni tak tau kenapa. Mesti korang ingat mmg lah suka, sbb dorang artis. Tak even in real life pun lelaki yang saya suka rupa mereka lebih kurang macam ni. Saya pun tak tau pula yg sy ni suka mata sepet. Tapi antara mereka mereka ni maca lebih kurang je. Tu pendapat saya lah. So kalau diberi pilihan rupa bagaimana. Haa yg macam ni lah! HAHAHA :P K ngarut sebenarnya ni. Tapi... tak pe lah.. KBye.

Last week.







Thank you Lipice!! :))

Tuesday, May 17, 2011

L = 20!




Thank you to my lovely family! Muah muah! (thanks to chef Helmi and Ilham ;D)


Thanks to Maria and Kimpart1 sistas!



Thank you all! :)) ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Monday, May 16, 2011

Jalan2 + Skateboarding


Ada gaya?


Hah!


Ada beran? ngeh ngeh


Mama dah habis interview then balik hee






Baru je satu koleksinya hmm




Hi nama saya Peah!

Teman mama pg interview. Tak kan nak melanguk kat hotel tu kan, layan perut dulu lah hee. Skateboarding tu eksen je lebih, main tak pandai pun! hehe *tak ada kerja namanya tu* ;D