Thursday, March 31, 2011

Today song

What if I never knew
What if I never found you
I'd never had this feeling
In my heart

How did this come to be
I don't know how you found me
But from the moment I saw you
Deep inside my heart
I knew

Baby, you're my destiny
You and I were meant to be
With all my heart and soul
I give my love to have and hold
And as far as I can see
You were always meant to be
My destiny

I wanted someone like you
Someone that I could hold onto
And give my love
Until the end of time

But forever was just toward
Something I'd only heard about
But now you're always there for me
When you say forever
I'll believe

Baby, you're my destiny
You and I were meant to be
With all my heart and soul
I give my love to have and hold
And as far as I can see
You were always meant to be
My destiny

Maybe all we need
Is just a little faith.
Cause baby, i believe
That love will find a way.
hey..

Oh baby, you're my destiny
You and I were meant to be
With all my heart and soul
I give my love to have and hold
And as far as I can see
From now till eternity
You were always meant to be
My destiny

Saturday, March 26, 2011

Honey Dill Glazed Chicken is done!

Honey Mint Glazed Chicken
From Simply Recipes



Honey Dill Glazed Chicken
From so-called chef Liyana. Hehehe :P



Sebenarnya dia guna mint, tapi mint tak ada so guna lah dill. Pun boleh laaa. Haha. My first try, terpegun juga lah jadi :D Tahniah untuk diri sendiri wee!! ok guy, esok nak balik segamat dah.. Selasa ada test 2 LAW! Aww buku tak baca lagi dush dush. kBye! :))

Friday, March 25, 2011

Concert !


Ticket sold out

Time sekolah eh. Bukan cuti sekolah


Nak pegiiii

Me. Maria. TBS and Tampin.

video

At Terminal Bersepadu Selatan. Jakon sikit ya dan sewaktu kebosanan. Enjoy! :) *sorry gambar kelamkabutkelibut*

Tuesday, March 22, 2011

Sawadikap


from left Helmi. Mama. and Adik

Haha saya tidak ke thailand ok. Apa khabar semua? Sihatkah? Pertama sekali saya nak mengucapkan "Selamat Hari Jadi" kepada adik saya iaitu Muhamad Helmi Hairi yang telah pun berumur 15 tahun! Wuuu.. :D dan "Selamat Hari Jadi" juga kepada adik saya yang bongsu iaitu Muhamad Ilham yang sudah pun berumur 11 tahun pada 18 march baru ni. :)


Lepas ke Melaka, last week saya balik kl. Ada small birthday celebration for Adik and Helmi. Then this week saya nak balik rumahhhhh!!!! Yeay! :D Ohh 18 hb march hari tu birthday cousin saya, Shen! Happy birthday cousin and today selain birthday Helmi, ada sorang lagi sepupu pun sama birthday. So happy birthday abg fifi.

Balik kl hari tu dengan maria. Turun dekat Terminal Bersepadu Selatan. Woooow cool gilaaa. Macam airport ok! Best! Memang five star! :))







Monday, March 14, 2011

Hye hoo










sneak peek chewah!

Halloo semua. Korang sihat? sorry lama tak update. Busy lah katakan. Baru balik dari Melakau! Ada orang tunang. Kawan saya punya adik. Haa hebat tak, baru habis SPM tu. Kitaorang ni? haha soon! InsyaAllah. Next week kena pergi JB pulak, kawan saya punya abang kawen. haha bukannya dia yang kawen. Tapi mohon sepuluh jari ya ecah, tak dapat pergi sebab saya nak balik jumpa keluarga tercinta. Rinduu.. Ok lah nak berehat. Nanti saya upload gambaw gambaw kitaorang ke Melakau! Thanks pikau! and tahniah adik pikau, dak ina! hee :D byee *org melaka ckp macam tu lah, ada bunyi aw aw kat belakang, pastu suka panggil org "dak" short form for "budak" contoh: dak pika, dak ina, dak sitim dak ahmad dan lain lain :P*

Sunday, March 6, 2011

Hiasan



kerengga.patung.konon-konon. kbye.

Thursday, March 3, 2011

Haloo

Hye guys! Macam mana hari anda? Saya homesick. Terima kasih, datang lagi!
*gambar sekadar hiasan*