Monday, February 16, 2009

Bukit Pelindung!


Ajim nak ngorat girl tu! Hahha (ajim not in picture)


Yellow day!


Ajim kanan, order 2 mangkuk laici kang!


:(l hahha..

Semut gergasi!

Berani mati! Hahhaa.


Read that! Boleh ka?


Berehat..


Hutan Lipur Bukit Pelindung

Fuhh! Sungguh penat! Sapa yang pernah naik hingga ke atas, tahniah lah! TApi dalam penat2 ia sungguh seronok. Terkejut bila melihat orang-orang tua naik bukit tu. Selamber je. Sedangkan aku termenggah2 kepenatan. Tapi orang tua tu tentu lah cina bukan melayu. On that day my family je melayu yang lain cina pastu sorang je india lelaki. Dia lagi terrer! Siap jogging lagi naik atas, turun pun sama. Waa tabik springg lah! Lepas naik bukit tentu lah turun bukit kan, hehe :)). Kami pun beransur ke taman gelora. Apa lah!? dah bersenam sumbat makanan pulak. Sia-sia je. Hhahaa.. Biasa la tu. Hari yang sama juga aishah dan lis pg tgk wayang dan pi tgk indie week jam. Sebenarnya join dorang tapi tak de rezeki maybe lain kali kita keluar k. hahha.. :)

3 comments:

arnie azreen said...

bukit pelindung?
saya penah naik masa sekolah dulu,,
kem kepimpinan,,hahahaha!!
tapi tak sampai atas la..
:P

wa...
ni kiranya family activity la??
wa!!!!!!!

Journalist said...

Hehhhee..
Tahniah! At least pernah naik.
PEnat uh nak naik ke atas an.

phikool thong said...

ok ak respek warga tua..gila fit.