Monday, January 31, 2011

Sambung cuti! HAHA




Ya Allah..


sederet dgn segamat corner tu secret recipe!! haha


Kalau terus, menuju ke kampus.


Sungai!

Ya Allah, first time! time nak balik tu tgk air dah penuh sungai dah, bila sampai rumah 1 hari 2 macam ni dah. Tak dapat tgk real lagi tapi fuhh macam tak percaya! Harap semua org segamat jaga diri baik2. Ijat, Yuhanis dan semua lah hati hati! *gambar copy dari syed faisal di fb*

2 comments:

shila shahila said...

ish. sedih. risau. takot semua ada tengok pic ni. sempat ke surut nak balik u ni? ahhaha ;)

Journalist said...

Haha sempat kot :) nak balik nanti call lah dulu balai polis, tanya jln buka ke tak? ok.