Friday, September 11, 2009

Tak sabar nak balik!




Wah memang dah tak sabar sangat nak balik. Tapi baju raya belum beli lagi. Bila pulak nak beli, tah dan ke tidak. Yang penting tiket balik kuantan dah beli. Cuma tiket nak balik segamat belum beli lagi. hahha This sunday ingat nak ke melaka. Tapi macam penat pulak sebab kena balik hari. So tak jadi lah ke sana. Tah apa ada tah kat Segamat ni. Nak shopping raya pun, tak tau nak shopping apa.
Yang ada pun giant, billion, upwell, nirwana. Hmm paham paham je la eh. Semalam baru je test math, waa memang senang, hahah mama ckap tak boleh cakap susah nanti jadi susah. hehe sekarang ni rindu sangat sangat kat mama, baba, adik-adik and kawan2. Oh tahun ni raya KL. Tahun depan baru raya kelantan. Ok lah jangan lupa niat puasa! Bye. :)

2 comments:

feeqa said...

liyana. :) u sama kelas dengan wana? u kos ape eh? :)

Journalist said...

Eh no lah.
Kitaorg sama kos.
maybe twin dia kot yang sama ngan feeqa. maybe la.
tapi wana sama kos ngan liyana, cuma lain kelas je.

tak tido lagi?
balik kuantan bila?