Friday, September 18, 2009

Mercun vs bunga api






Waa dapat jugak main mercun ngan bunga api, esok nak balik kl. Selamat pulang semua.
Berhati-hati dijalan raya, pandu cermat jiwa selamat.

Oh semalam mimpi. Memang sweet dream lah. Mimpi in relationship with kawan maria. Haha tak kan nak sebut nama kot. kantoi la. Tapi yang bestnya bangun tidur tu rasa betul-betul terjadi. Seronok!, tapi fikir balik tu just mimpi je la! Cubit cubit pipi*. Terus masam muka.
Kalau lah betul kan bagus. Tapi orang cakap mimpi boleh jadi kenyataan kan. Haa mana la tau, amin. Hhehe :) Paginya terus text maria, then maria suruh mesej kawan dia tu. Heh tak kan la nak mesej lagi pun nak cakap apa. Tapi hati memang dah berbunga bunga. Dah la, sakit hati pula bilik fikir balik. Bukan betul pun. Mimpi je. Bye nak kemas kemas baju! Sebelum terlambat yana ucap kan "SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI MAAF ZAHIR & BATIN." :)

2 comments:

feeqa said...

beli kat mane bunga api? =.= heee

Journalist said...

stock tahun lepas!
hahaha:))