Thursday, September 17, 2009

Buka puasa






Keluar ke segamat, tapi tak tau nak beli apa, sebab tak de pape pn. Setakat tudung tu ada la. Tapi baju yang biasanya kita beli dan pakai tak banyak sangat yang berkenan. Jadi kitaorang berbuka puasa kat pizza hutt sebab dah lama kempunan nak makan pizza. alhamdulillah dapat la jugak makan. Then bila kat pizza ingatkan dapat la jumpa secret admire, haha tapi jumpa clone secret admire. hmm oh yana pun jumpa sorang budak ni. Muka dia cam john mayer. waa dia comel sangat! hehhee:)

2 comments:

feeqa said...

bestnya buka kat luar :D

Journalist said...

best2..
nnt kita hang out sama sama.
eeheh:)