Monday, May 23, 2011

Black Stone Beach!


I Love Beach!!!!
Tak payah cakap saya gemok, dah tau. Terima kasih la ya :)

video
Sikit je la sneak peek dia, nak tahu lebih lanjut? Datang la :))
Ni lah view Pantai Batu Hitam! Time ni mendung, Ya Allah cantik sangat :)
Dalam gambar ni tak boleh nak cakap cantik macam mana.

I love this place! I love Kuantan! :)) Petang petang, jalan jalan korang pg pantai, tgk laut, lalu tiap tiap hari tgk pantai. Tenang sangat. Selain Pantai Batu Hitam, Teluk Cempedak juga menjadi tarikan ramai. Cewah! Hehe.

Cuti-cuti semester ni rajin lah update blog, gambar pun belambak. Pegi sini ambil gambo, pegi sana ambil gambo. Bergambo je kerja :) Biasa lah tu :P So kalau korang rasa nk pg Pantai, sila lah ke sini! Best ada nasi ayam, abc. Tu yang famous lah kat sini. Dan ada Burgembira :D
Bawa lah family picnic ke kemah ke seronok! Selamat beriadah! :)









No comments: