Wednesday, November 12, 2008

Guitar!

Pemain guitar: My Mum

Penyanyi: Liyana (cam Liyana penyanyi estrella)

Masa: Tengah boring!

Note: Sebenarnya my mum baru dapat chord guitar for lagu ternyata by estrella jadi mama pon test maen. Mama kata kalau maen sengsorang susah, sbb kalau estrella perform dia ada 2@ 3 guitaris kan? Jadi kan baru belajar, susah laa nak maen guitar lagi, nak nyanyi lagi. Then, masa mama tengah maen I was taking pictures of my little brother's hamster, Saya pon nyanyi lah bersama-sama. Pastu praktis dan praktis dan praktis dan record. So here it is. Suara dan bunyi guitar tak lah sesedap lagu dan penyanyi asal. Sumbang tu biasa r.. hehhe..;)

8 comments:

cekago said...

ehehe. phewwiit!

Journalist said...

Hehee..

Norazihan said...

bolehlah perform live kat next family gath. milah eat your heart out.

mO! said...

nak sain!

Journalist said...

Hah? perform?
Hmm..;?

fidah said...

gilerla acu'an.. nice strumming technic.. tabik SPRING!!!

Hana said...

hoh tatau plak acu pandai main gitar. ni yg nak blaja ni. jadik teacher plz!

Norazihan said...

encore! encore! (he he he)