Saturday, August 2, 2008

Bila mama tiada di rumah..




Hari selasa baru-baru ni mama, baba, ajim dan adik balik KL.. Jadi tinggal lah kami berdua iaitu myself and amy (adikku). Si kakak ni malas nak masak lauk jadi dia membuat keputusan untuk membeli lauk di sekolah.. hmm sedap jugak.. Jadi semasa ketiadaan mama kami boleh hidup berdikari. Siap buat pencuci mulut lagi (Cream Caramel). Pada waktu malam, kami berani sebab kami tidur berdua je.. tidak ditemani sesiapa.. (hari pertama tu takut jugak tapi buat-buat berani..) Jadi.. Sebenarnya seronok juga bila duduk berdua, rasa cam rumah sendiri plak.. Ala cam cerita apa tu? haa home alone! Best.. Dalam best-best tu rindu tu tetap ada walaupun ditinggal selama beberapa hari.. hihih..(sorry ayat tunggang langgang)
sekian terima kasih..=)

3 comments:

Mohd Kamal said...

Kalau takut "Jangan Pandang Belakang"

Norazihan said...

Wah, kemain lagi kak long and emi ye. Cream caramel lagi.

Hi Kamal, i see that u've made it here too! Anak i ni :)

kuritaatira said...

lawaaa colour puding cramel tu! haha
sedappp x? b0le jualll.(=