Friday, October 30, 2009

Sunny day

Hahha hari ni dapat lagi main tenis, mula-mula main kat dinding macam squash tu. Pastu join ada dua orang mamat ni. Best! and guess what secret admire pun ada. Hahah siap datang kat court yang kitaorang main lagi. Finally dapat jugak cakap ngan dia. Actually bukan suka sangat, just wants to be friend, because of same interest, and he quite well on playing tennis. So now rasa macam dah ada geng tenis je tapi dengan budak lain lah name bobo. Hahha esok kalau rajin insyallah pergi main tenis ngan dia lagi kot. Hopefully one day I have a chance to play tennis with him. Amin. Walaupun tak pandai sangat. Thanks Y for the help!

Still searching...

2 comments:

feeqa said...

liyana u pandai main teniis ye?
nak join nanti T_T
kepingin nak main taw.
sem depan i bawak reket :p haha

Journalist said...

Hahha tak lah pandaai sangat.
Pukul skit skit tu tau la. heheh
rules pun tak tau. Tgh belajar skit skit.
Ok next sem nanti kita main k. :)