Friday, July 31, 2009

Cuti Sem


Dah 5 hari ada kat rumah. Fuuh manusia ni pelikkan mula mula tak suka pergi sesuatu tempat tu sampai nak balik, bila dah balik teringin nak pergi pula. Tu la lumrah hidup kan. Now i miss my friends, hahaa. Duduk rumah assignment tak juga siap. Lagi malas pegang buku ada la. Tapi yang bestnya waktu on the way balik kuantan. My secret admire pun balik hari yang sama. Dah lah hari yang sama, bas pun sama :). Waa of course lah suka kan, plus rupa rupanya orang kuantan juga. Wah sungguh menakjubkan. Hebatnya kekuasaan Allah. Hahha. Sebab sebelum ni memang nak tau sangat dia asal mana. Tu yang excited tu. :D


Untuk Zul selamat berada dirumah baru! Baru je nak balik kuantan sama-sama dah ko pindah. Tak pe nanti aku pegi melaka aku singgah rumah kau! ahhaha. :)) Kalau kau pindah pun macam kat kampus tak boleh jumpa kan. :)


Additional story,

Waktu tengah tidur. Over slept lah pulak waktu maghrib tu. Tiba tiba dengar bunyi pom pom pom. Ingat orang betukang. Rupa rupanya ada bunga api. First time bunga api boleh nampak dari rumah. Banyak pulak tu. Bukan bunga api yang budak-budak main waktu raya. Ala ni bunga api yang besar tu, biasanya kalau new year or hari merdeka belambak la.. :D Haha tu je nak cerita =.=



(Ahad ni nak balik kampus dah.. Happy ada malas pun ada..)

2 comments:

feeqa said...

heheh ada org ada secret admire la ;D org kuantan ceewah :p heee

Journalist said...

hehehe:)